Dorpstraat 51, Bilzen

apotheek langenaken

 

team

Christine

Ik kreeg de farmaceutische microbe te pakken in de apotheek van mama waar ik als kind mee hielp de bestellingen door te geven en uitpakken. Elke dag sta ik met veel enthousiasme en interesse klaar voor onze patiënten. Een pro-actieve aanpak van jouw gezondheid is wat me interesseert, vanuit onze voeding en levensstijl proberen grip te krijgen op ons metabolisme en te werken aan een sterker lichaam. Bijscholingen en avondopleidingen volg ik met plezier om permanent up-to-date te blijven in een sterk evoluerende farmaceutische wereld. Ook het dermatologische en cosmetische luik wekt enorm mijn interesse, om vanuit een innerlijke gezondheid ook een stralende huid te geven aan onze patiënten. Koken en sporten zijn naast mijn job als apotheker twee andere grote passies, daarom dat ik ook zo graag gepassioneerd begeleid in sport- en dieetvoeding; het mijn tweede ik. Een waaier aan persoonlijke interesses die ik elke dag kan toepassen in mijn beroep … I love my job!

Brenda

 

Ik ben blij dat ik als farmaceutisch technisch assistente kan bijdragen aan de gezondheid van onze patiënten. Elke dag met een luisterend oor paraat staan, leert me veel bij over onze patiënten en dit helpt me enorm om bij problemen te kunnen bijstaan met raad en daad. Als mama van drie kinderen kan ik ook jonge mama’s goed aanvoelen en verder helpen uit eigen ervaring. Bereidingen perfectioneren en optimaliseren is waarvan ik blij word en voldoening haal. In afwisseling met nauwkeurige geneesmiddelenopvolging, cosmetica en voedingsadvies de perfecte mix om elke dag weer met veel overgave aan de slag te gaan in ons apotheek team.

 

Lotte

 

Als 19jarige kwam ik als jong meisje terecht in de apotheek die ik vanuit de bus naar mijn stage elke dag zag en waarvan ik dacht “ Als ik afstudeer, zou ik daar graag werken”. Stiptheid, orde en correctheid maken van mij een gedreven apothekersassistente. Het persoonlijke contact met de patiënten staat in ons team centraal, en daar werk ik graag aan mee. Regelmatig bijscholingen volgen om jullie nog beter te kunnen adviseren is voor mij zeer belangrijk, iets waaraan ik ook in de toekomst blijf werken. Mijn opleiding schoonheidsspecialiste is handig meegenomen in onze apotheek, waar ook huidverbetering en natuurlijke cosmetica veel naar voor komen; onze patiënten laten stralen is waar ik blij van word.