Dorpstraat 51, Bilzen

Fall in love with becoming the best version of yourself

 

aanbod

 

lichaamsverzorging

Take time to make your skin happy

Rainpharma

Caudalie

Apivita

La Roche Posay

Bioderma

make-up

Look flawless, naturally

Cent pur Cent

Les Couleurs de Noir

voedingssupplementen

Nourish to flourish

Rainpharma

Kwalitatieve voedingssupplementen vormen voor ons de basis voor een gezond, energiek en sterk lichaam en een mooie huid. De huidige groenten en vruchten bevatten door bewerking en overkweek jammer genoeg niet meer dezelfde hoeveelheden vitaminen en mineralen als jaren geleden, daarom is af en toe een suppletie van de juiste supplementen geen overbodige luxe. Wij zorgen ervoor dat de supplementen die je inneemt de juiste dosering en de juiste zoutvorm zijn, zodat er een optimale opname gebeurt, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-en smaakstoffen. Geef je lichaam de juiste bouwstenen, op het juiste moment.

huisbereidingen

We werken met tal van huisbereidingen om jullie beter op maat te kunnen verderhelpen. Zij geven onze apotheek haar meerwaarde en onderhouden ons mooie beroep als “pillendraaiers”. Magnesium, calcium, neusspray, anti-sinusitis, hoestsiroop, migrainecapsules, veenbessen, minoxidillotion, aambeienzalf, spiergel .. het is maar een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment adviesproducten

wellness

Spa is your new me-time

wellness

Een gezonde huid start van binnenuit en een gezonde buitenkant geeft een gelukkige binnenkant; synergie. Daarom werken wij in ons instituut graag aan de beste versie van jezelf met onze huidverbeterende verzorgingen, in combinatie met een pure me-time moment van natuurlijke wellness en ontspanning.